Akdeniz Üniversitesi Radyosu'na destek zamanı  

Öğrencilerin genç ve enerjik ruhunu yansıtan Akdeniz Üniversitesi Radyosu 91.3 UNİ FM, Müzik On Air yarışmasında finallere kaldı. İnternette yapılacak oylama için UNİ FM müzikseverlerin desteğini bekliyor.
Çok sesli, kaliteli, eğitici yayınları ile kentin dinamik sesi olan Akdeniz Üniversitesi Radyosu 91.3 UNİ FM, Müzik On Air Yarışması'nda En İyi Üniversite Radyosu kategorisinde 10 finalistten biri olmayı başardı. Birinciliğin halk oylaması ile belirlendiği yarışmada oylama muzikonairodulleri.com adresinden 31 Ocak 2022 Pazartesi gününe kadar devam edecek. Ücretsiz olan oy kullanma işlemi, 17. kategoriden UNIFM Akdeniz Üniversitesi işaretlendikten sonra telefona gelen kod gönderilerek yapılıyor. Dereceye giren adaylar için ödül töreni İstanbul'da 7 Şubat 2022 tarihinde gerçekleşecek.
2018 YILINDA BİRİNCİLİĞE İMZA ATMIŞTI
Radyo tiyatrosu, uzun soluklu canlı yayınları ile ilklerin adresi olan ve başarılı yayıncılık hayatını çeşitli ödüllerle taçlandıran Akdeniz Üniversitesi Radyosu UNIFM91.3 2018 yılında Müzikonair yarışmasında yine en iyi üniversite radyosu kategorisinde birinciliğe imza atmıştı. Türkiye'nin radyoculuk alanında önemli yarışma platformlarından olan Müzik On Air yarışması, pandemiden dolayı geçen yıl düzenlenememişti.
ANTALYA HALKININ DESTEĞİNİ BEKLİYOR
UNIFM 91.3 Genel Koordinatörü Öğr. Gör. Suat Erdöl, Akdeniz Üniversitesi Radyosu öğrencilerinin bu yarışma heyecanı ile pandeminin yarattığı olumsuz etkiden bir nebzede olsa uzaklaştıklarını belirterek tüm Antalya halkından radyo ve müzik severlerden oy beklediklerini söyledi. Erdöl, Akdeniz Üniversitesi Radyosunun yakın gelecekte özellikle dijitalleşen iletişim dünyasında yer alacak çok özel çalışmaları olacağının da bilgisini verdi. UNİ FM'in kurulduğu günden beri pek çok öğrencisini yayıncı ve radyocu olarak sektöre kazandırdığını anlatan Öğr. Gör. Suat Erdöl, geleceğin radyocularını yetiştirmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Eklenme tarihi :19.01.2022 13:35:55
Son güncelleme : 30.11.2022 14:29:51